Toshiba Seiya 4,2kW RAS-J2KVG R32 wifi ready

Nominaal koelvermogen 4,2 kW
Energielabel koelen A++
Nominaal verwarmingsvermogen 5,0 kW
Energielabel verwarmen A+
Geschikte ruimte Gang, Hotelkamer, Kantoor, Keuken, Praktijkruimte, Slaapkamer, Wachtkamer, Werkkamer, Woonkamer, Zolderkamer
Type binnendeel RAS-B16J2KVG
Geluidsdrukniveau binnen 22-26-43 dB(A)
Gewicht binnendeel 10 kg
Afmetingen binnendeel (H x B x D) 293 x 798 x 230 mm
Kleurindicatie, vergelijkbaar met RAL9003
Type buitendeel RAS-16J2AVG
Geluidsdrukniveau buiten (koelen/verwarmen) 41 / 43 dB(A)
Afmetingen buitendeel (H x B x D) 550 x 780 x 290 mm
Gewicht 30 kg 

Een prettig binnenklimaat wordt niet alleen bepaald door de juiste temperatuur; daar komt meer bij kijken. Een goede luchtkwaliteit, een bescheiden uiterlijk, minimaal geluid en een gebruiksvriendelijke bediening.
De SEIYA (Japans voor 'stille nacht') is een wandmodel waarmee het binnenklimaat in huis of in de klein-zakelijke toepassing optimaal geregeld kan worden. Naast een strakke vormgeving is de SEIYA een buitengewoon zuinige en onderhoudsvriendelijke airconditioner die beschikbaar is in diverse vermogensklassen. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SEIYA blijft in elke klasse bescheiden afmetingen behouden.

Gebruiksvriendelijk bediening
Standaard wordt de SEIYA geleverd met een gebruiksvriendelijke infraroodbediening. De vele extra functies kunnen met deze bediening geregeld en ingesteld worden. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een ECO modus te kiezen, het instellen en fixeren van een uitblaasstand of reduceer tijdelijk de geluidsproductie van het buitendeel met de Silence-instelling om ook buiten de maximale rust te behouden. Bediening vanaf elke willekeurige plek is zelfs mogelijk middels een optionele wifi toepassing.

IN HET KORT

  • Designmodel
  • Zeer stil, 19 dBA in de laagste stand
  • Energielabels A++ (koelen) en A+ (verwarmen)
999,00 €